سوره قصص، به اتفاق آرای مفسران، در سالهای میانی حضور پیامبر 9 در مکه به طور پیوسته نزول یافته است؛ اما برخی با تکیه بر اسباب نزول و روایات تفسیری، تاریخگذاری آیه 85 این سوره را به آستانه هجرت، زمانی که پیامبر در جحفه (سرزمینی میان مکه و مدینه) دلتنگ مکه بود، رساندهاند که طبق آن خداوند وعده بازگشت به مکه را به پیامبرش داده است. این درحالی است که روایات اسباب نزول تنها در منابع متأخر به صورت موقوف نقل شده و با انبوهی از روایات تفسیری ذیل این آیه در تعارض است. در مقابل قراینی همچون امتداد آیه 85 - که خطاب به مشرکان اتمام حجت نموده - سیاق پیوسته این آیه با آیات همجوارش که در برای تأکید بر وقوع قیامت نازل شده و روایات تفسیری متعددی که مراد از عبارت «لَرادُّ کَ اِلی مَعادٍ» را بازگشت به سرای آخرت (بهشت) معنا کرده، تاریخگذاری مکی این آیه در سالهای میانی بعثت و در نتیجه، نزول پیوسته آن همراه با دیگر آیات سوره قصص قابل اثبات است.
. (1397). نقد و بررسی روایات تفسیری در حوزۀ تاریخگذاری آیۀ 85 سوره قصص / محمدعلی مهدوی راد، امیر احمدنژاد، زهرا کلباسی. فصلنامه علمی علوم حدیث Ulum-i Hadth, 23(89), 3-26.
MLA
. "نقد و بررسی روایات تفسیری در حوزۀ تاریخگذاری آیۀ 85 سوره قصص / محمدعلی مهدوی راد، امیر احمدنژاد، زهرا کلباسی". فصلنامه علمی علوم حدیث Ulum-i Hadth, 23, 89, 1397, 3-26.
HARVARD
. (1397). 'نقد و بررسی روایات تفسیری در حوزۀ تاریخگذاری آیۀ 85 سوره قصص / محمدعلی مهدوی راد، امیر احمدنژاد، زهرا کلباسی', فصلنامه علمی علوم حدیث Ulum-i Hadth, 23(89), pp. 3-26.
VANCOUVER
. نقد و بررسی روایات تفسیری در حوزۀ تاریخگذاری آیۀ 85 سوره قصص / محمدعلی مهدوی راد، امیر احمدنژاد، زهرا کلباسی. فصلنامه علمی علوم حدیث Ulum-i Hadth, 1397; 23(89): 3-26.